Sietske Kuijs 2018-02-25T12:54:05+00:00

Sinds 2007 houd ik mij bezig met het familie- en jeugdrecht. Een zeer afwisselend vakgebied
met juridische uitdaging waarbij ik zeker ook oog heb voor de emoties die een rol spelen.

Ik vind het belangrijk dat u zich bij mij op uw gemak voelt. Ik neem de tijd voor u en uw zaak. Als u het fijn vindt, kan een afspraak bij u thuis plaatsvinden.
Mijn werkwijze is bij voorkeur oplossingsgericht, zodat beide partijen op een goede manier verder kunnen.

Ik ben Sietske, geboren in 1980 en opgegroeid in Castricum. Al op de basisschool ging mijn spreekbeurt over de kinderrechtswinkel. In de brugklas wist ik dat ik rechten wilde gaan studeren. Dat heb ik met veel plezier gedaan in Amsterdam. Vervolgens heb ik 6 maanden in Valencia, Spanje gewoond. Daarna werkte ik achtereenvolgens als jurist bij het bureau voor rechtshulp Amsterdam, slachtofferhulp en de rechtbank in Haarlem. In 2010 ben ik overgestapt naar de (Alkmaarse) advocatuur. Toen leerde ik René en Tanya kennen. 

Men weet mij steeds vaker te vinden bij zaken waarbij internationale aspecten aan de orde zijn, bijvoorbeeld als de wederpartij buiten Nederland woont.

Mede door mijn werkverleden bij de rechtbank heb ik veel proceservaring. Op 1 juni 2012 won ik de eerste prijs bij de pleitwedstrijden in het arrondissement Alkmaar.

Naast mijn werkzaamheden als advocaat ben ik lid van de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Heiloo en lid van de oudercommissie van Forte Kinderopvang.

Ik woon samen en ben moeder van twee meiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, paard te rijden en lekker buiten te zijn.

Sietske Kuijs