Na afronding van mijn studie Nederlands- en Notarieel recht ben ik sinds 2002 als advocaat werkzaam. Naast advocaat familie- en jeugdrecht ben ik ook vFAS-scheidingsmediator.

Ik ben rechten gaan studeren met maar een doel voor ogen; advocaat worden. Het mooie aan mijn werk als advocaat vind ik het begeleiden van cliënten gedurende het gehele proces.

Als het mogelijk is, zal ik met u op zoek gaan naar een oplossing voor het geschil zonder tussenkomst van de rechter. Als een procedure onvermijdelijk blijkt, begeleid ik u hierbij.

Mijn werk als advocaat zie ik als een samenwerking met cliënten. Een van de dingen die hierbij horen, is laagdrempeligheid en betrouwbaarheid. Om die reden druk ik cliënten altijd op het hart contact op te nemen bij vragen, twijfel of gewoon bij behoefte aan een luisterend oor.

Naast advocaat ben ik moeder van twee jongens. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en stel ik mij soms een halve marathon als doel. 

Tanya op de Weegh

Rechtsgebiedenregister

Tanya heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) de volgende (hoofd- en sub) rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

De eenmanszaak mr. T.J.E. op de Weegh is in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 67541291 en het btw-identificatienummer is NL002069221B17.